ny blogg me bäzzan ♥

Kommer nog inte blogga så mycket på denna blogg, nu när man har startat blogg med bästa Emelie Jansson; http://www.ponnynorr.blogg.se

Tänkte bara meddela det ;)

puss o kram!<3

ps. kika in på bloggen; http://www.lifeandstuff.blogg.se ds.


One Direction - I wish



Idétorka på vad jag ska skriva, så lägger upp en bra låt isället. Hoppas ni gillar! ♥

xoxo
/Marre

trevlig helg!

Tänkte bara önska er en trevlig helg, och säga att det inte kommer nåt intressantare inlägg än såhär från mig ikväll. Ha nu en bra fredag, så hörs vi kanske imorgon!
Kramar!

// Marre

 
Dagens bild blir på världens gulligaste killar♥

Då var det några dar sen man skrev igen..

Obs! Fråga gärna om ni lånar nån bild från bloggen!

Ledsen för dålig uppdate, ska försöka skärpa mig. Har haft mycket både i skolan och i privatlivet, nivet nationella prov och sån shit. Men iallafall, har haft funderingar på att starta blogg med bäzzan, vi har dock inte kommit på nåt bra bloggnamn än, så vi får se när den dagen kommer.

Nu blire iaf att plugga såhär sista minuten innan SO provet imorn och sen efter det kolla på nyheterna. Det är nämligen så att några från klassen badade isvak idag på idrotten och det var tv och radio där och intervjuade.

Kraam!

//Marre




In a few months you'll be mine... ♥





London



Only ca. 3,5 months left!!! :D


Nu har det gått för långt!

Jag skojar inte. Nu får det vara nog med kyla, senaste gången jag kollade på termometern(ca en halvtimme sen) så visade den 35,2 - och det är över gränsen. Alltså, jag fattar inte vad det är som händer. Det brukar i vanliga fall inte vara såhär kallt.. Det är säkert den där klimatförändringen som alla pratar om.. 
Det är nu man vill tillbaka till de där varma sommardagarna i Turkiet, med solen, havet, 40+, maten, de varma vindarna som svalkar ens hud när det är som hetast på dagen, och känslan av att få känna hur musklerna slappnar av i den heta värmen, although you're alredy sitting in the shadow...  

Aa, jag vill tillbaka till turkiet. Men nu är det dags för mig att drömma mig bort från denna kalla vintervärld, tillbaka till mitt drömland också.. whatever. No one cares..
 
Puss o kram!♥

//Marre

 
Turkiet, 2011!
Har så många fina minnen därifrån, 2011 rule my life!♥



Lite bilder från 2011

 2011

 2011
 2011
 2011

RSS 2.0